+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT Weboldalán

Bemutatkozás


A Walter Group Kft. 2000 óta folytatja tevékenységét a hazai piacon. Közel 3500 cég számára értékesítünk a végfelhasználói piacon. Ez idő alatt sikerült elérnünk azt, hogy a Walter Group Kft. az ipari karbantartás területén Magyarország egyik ismert és elismert forgalmazója legyen.Cégünk kenéstechnikai, ipari karbantartó és higiéniai termékeket, professzionális tisztítószereket, hegesztés-, csiszolástechnikai termékeket, munkavédelmi felszereléseket, ipari szerszámokat, fertőtlenítőket, alkatrészmosókat forgalmaz területi képviselőin keresztül.

Termékeink kiemelkedő arányban tartalmaznak minőségjavító adalékanyagokat, mivel célunk nemcsak az, hogy a kenőanyagok használhatóságának idejét növeljük, hanem az is, hogy az azzal működő gépek és berendezések élettartamát is meghosszabbítsuk.

Annak érdekében, hogy vevőink a termékeinket a számukra szükséges legteljesebb mértékben megismerhessék, és annak alapján megalapozott vásárlói döntéseket hozhassanak, a megrendelni kívánt árut bemutatjuk és a használatukra vonatkozó tanácsokkal is szolgálunk.A Walter víziója:

Magyarországon a karbantartás teljes területén meghatározó cég akarunk lenni! A legmodernebb felhasználóbarát termékeket képviseljük, melyekkel gyerekjáték és egyben élvezet is dolgozni. Fontos célkitűzésünk, hogy partnereinket a magas minőségből eredő nyújtott csereperiódusokkal, szuper erős koncentrátumainkkal, tartós és környezetbarát használhatósággal komoly gazdasági előnyhöz juttassuk!

Termékeink kiválasztásánál nagy gondot fordítunk arra, hogy azok egyaránt megfeleljenek a hazai és a külföldi minőségbiztosítási követelményeknek, valamint a környezetvédelmi elvárásoknak is.

A vásárlói igényekre érzékenyen reagálva tevékenységünk elengedhetetlen része a kutatás, kísérletezés és az állandó fejlesztés. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy saját és vevőink megelégedettségére kiváló minőségű termékeket elérhető áron értékesítsünk.

A Walter Group Kft-t nemcsak a kiváló alapanyagokból előállított minőségi termékek széles skálája, a folyamatosan bővülő választék, a vevőközpontú értékesítési politika, hanem a szakmailag jól felkészült üzletkötők tevékenysége is fémjelzi.