+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

Allsept Foam

Allsept Foam


Klórtartalmú erősen habzó

kettős hatású kombinált tisztító és szer

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

 

Klórtartalmú, lúgos tisztító- és zsírtalanító tisztítószer koncentrátum kézi és gépi tisztításhoz.

Alkalmazható rozsdamentes acéltárgyak, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek, üveg és más kemény felületű tárgyak hatékony tisztításához.

A klór hatóanyag biztosítja a fehérjék eltávolítását.

A tisztítás után alaposan öblítse le, hogy a felület ne maradjon foltos.

A készítmény nem gyúlékony, ezért alkalmazható sütödékben, húsfeldolgozókban, állattartó telepeken, palackozókban, különböző ipari üzemekben, nagykapacitású konyhákban, és élelmiszeripari üzemekben.

A felületaktív anyagok biológiai úton lebomlanak.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

 

Általános tisztításhoz: keverjen össze egy rész készítményt 15-25 rész vízzel. Permetezővel, vagy szivaccsal hordja fel a felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Habbal való tisztításhoz: keverjen össze egy rész készítményt 20-25 rész vízzel. A habot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Nagynyomású tisztítógéphez: Az 1-3%-os oldatot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

 

Felhasználás:

Használható rozsdamentes acéltárgyak, padlók, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek stb. hatékony tisztításához,mezőgazdasági létesítményekben, konzervgyárakban, tejipari üzemekben, sütödékben, borfeldolgozókban, palackozókban, élelmiszeripari üzemekben, nagykapacitású konyhákban, sörfőzdékben, szupermarketekben, tojásfeldolgozókban stb.

Tulajdonságok:

  • Típus: vízalapú folyadék
  • Szín: áttetsző
  • Illat: egyhén klór illatú
  • pH: ± 13,5
  • Sűrűség: ±  1,16
 

​Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JKF/12122-3/2015.

Megjegyzés:

Az Allsept Foam koncentrátum nagy töménységben sérüléseket okozhat a festett, vagy alumínium felületeken. Használat előtt előbb próbálja ki a készítményt egy nem feltűnő helyen, vagy használjon erősen higított oldatot, majd a felültetet alaposan öblítse le.

Tartsa be a csomagoláson található előírásokat!