+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

TOP GRADE BIO ODOR

TOP GRADE BIO ODOR


ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

Speciálisan a gyors, a hatékony és a hosszú ideig tartó szagtalanításokhoz lett kifejlesztve, a lakásokban, a házakban, az intézményekben és az iparban előforduló szagok eltüntetésére. Gazdaságos. Akár 100 rész vízzel is hígítható! Nagyon hatékonyan szagtalanít, miközben a nem szennyezi a környezetet. A szagokat valóban eltávolítja, nem csak elnyomja. Először csak „befogja” a szagokat, majd el is távolítja. A termék általános szagmentesítés esetén (permetezéssel) 1:10-ig hígítható vízzel. Mosdókban, csaptelepek, lefolyók szagmentesítése estén lefolyónként napi 0,5 dl szükséges. A terméket lehetőleg a nap végén használjuk a hatásfok növelése céljából. Felmosáshoz 1 dl terméket öntsön 1 vödör vízhez. A TOP GRADE BIO ODOR  maximum 100 rész vízzel hígítható. Azonnal ható készítmény, a szer a hatás növelése érdekében illatosított. A TOP GRADE BIO ODOR mindenféle szagot eltávolít: szulfitokat (rothadó tojás és zöldség), macskavizeletet, állatszagokat, savasságot (izzadtság, avas hús), dohányt, ammóniát, dimetilamint, trimetalamint (ammónia, romló hús vagy hal, állott vizelet). Az TOP GRADE BIO ODOR tisztító tulajdonságokkal is rendelkezik.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Spray formájában – közvetlenül a légtér szagtalanításhoz, vagy szétpermetezve és feltörölve, kemény felületek szagtalanításához. A készítményt vagy a helyiség levegőjébe, vagy a kezelendő felületre permetezve használja. 

Az TOP GRADE BIO ODOR például alkalmazhatja nyilvános vécékben, szennyes ruha tárolókban, szeméttárolóknál, ruhákra, szőnyegre, fürdőszobákban,  nyilvános pihenőhelyeken, macska alvóhelyén, állatketrecekben, gépjárművek belsejében, nedves és poros pincékben… Az iparban kén- és nitrogénvegyületek szagtalanítására lehet használni (például szemétfeldolgozókban).

 

 

 

 

 

FIZIKAI TULAJDONSÁGOK:

  • Anyag: világos folyadék.
  • Illat: friss és finom.
  • pH (hígítatlan termék) : 6,6 ÷ 7,4.
  • Sűrűség: 1 g/ml
  • Nem éghető