+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

TOP GRADE BRAKE CLEANER

TOP GRADE BRAKE CLEANER


féktisztító és zsírtalanító spray

 

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

A féktisztító nagy aktivitású speciális tisztító- és zsírtalanítószer, amely intenzív tisztító hatást gyakorol olajos, zsíros gépalkatrészekre, tárcsafékekre és fékelemekre, mint pl. féktuskók, lemezek és kuplungbetétek.

 

TULAJDONSÁGOK:

Tisztító hatása különleges fajta speciális benzinen alapul. A nagy párolgási sebesség következtében gyorsan végbemegy az optimális tisztítási folyamat. Maradékok nélkül dolgozik. Hígító alkalmazásával összehasonlítva nem marad vissza maradék bevonat. Még a gyantás kenőanyagokat is eltávolítja. Nem korrozív, nem támadja meg a gumi es műanyag elemeket (saját vizsgálat minden esetben szükseges).

A környezetre nézve semleges, a ható- és hajtóanyagok sem ózonkárosító, mérgező vagy fojtó anyagokat, sem klórt, fluort (CKW/FCKW), PCBt, ólmot és kadmiumot nem tartalmaznak.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

Ideális tisztítószer az ipar teljes keresztmetszetében, a kézműiparban, javításnal és szerelésnél. A féktisztító eltávolítja az összes olaj- és zsírtartalmú szennyeződest, pl.:

  • fékeken (dob- es tárcsafékeken, betéteken, féktuskókon, hengereken, rugókon es perselyeken)
  • kuplungokon (kuplungbetéteken es kuplungalkatrészeken)
  • motoralkatrészeken (porlasztókon, benzin- es olajszivattyúkon, sebességváltókon stb.)
  • más termékek használata előtt, ahol a zsíros alap a hatást lerontaná.

 

FELHASZNÁLÁS:

A tartályt intenzíven kell felrázni. Kb. 20 cm távolságról a szennyezett felületre kell permetezni és lefolyni hagyni. Majd az alkatrészeket levegőn meg kell szárítani vagy száraz kendővel le kell dörzsölni. Erős szennyezés esetén többször kell kezelni a felületet.