+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

TOP GRADE CANOPY

TOP GRADE CANOPY


ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

A TOP GRADE CANOPY nagykoncentrációjú habtisztítószer mindenfajta tisztítóberendezéshez. A termék speciálisan közlekedési szennyeződések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására kifejlesztett tisztító koncentrátum, amely jól használható a koromból és a kipufogógázokból, porból és olajból képződő lerakódások és egyéb közlekedési szennyeződések eltávolítására. Nagyszerű tisztítóhatás érhető el haszongépjárművek és kamionok ponyváinak felületén, úgy hogy a reklámfelirat nem fakul. Jól használható üvegfelületen rovaroldóként (1:5-10), valamint álló berendezések, szerszámok és motorblokk (1:3) tisztítására is.

Környezetbarát, mert több mint 95 %-ban lebomlik.

 

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A víz keménységétől függően az adagolást úgy kell beállítani, hogy a végső hígítás 1: 15-től maximum 1: 100 arányig terjedjen. Vigye fel a hígított szert a felületre, kis ideig hagyja hatni (nem szabad megszáradnia), majd mossa le nagynyomású tiszta vízzel, vagy csarnokokban vizes törlőruhával, és a gép, gépjármű vagy ponyva újszerűen fog csillogni.

Hablándzsás rendszerben a keverési arányt 1,5-2 %-ra kell beállítani. Nagyon erős ponyvaszennyeződésnél ajánlott a TOP GRADE EXTRA használata (de az üvegfelületeről azt 1 percen belül el kell távolítani).

 

 

TULAJDONSÁGOK:

A termék jellemzése:                           Világos sárga folyadék

pH:                                                    12,8 – 13,4

Sűrűség:                                             1,10

Biológiai lebonthatóság:                      A felületaktív anyagok az OECD előírások szerint biológiailag lebonthatók.

 

 

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK:

  • A szemet és a bőrt irritálja.
  • Gyerekek elől elzárva tartandó.
  • A szembe jutott szert azonnal ki kell öblíteni bő vízzel, és orvoshoz kell fordulni.

Fagymentes helyen tárolandó.