+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

TOP GRADE MODERN OIL POWDER

TOP GRADE MODERN OIL POWDER


Olajmegkötő por

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

A különféle olajokat és olajszármazékokat (ásványi, növényi és szintetikus olajakat, vagy ezek bármilyen arányú keverékét, szénhidrogéneket (TPH), nyers és finomított kőolajat, glikolokat, motorkenő és hidraulika olajakat, gázolajat, benzint, növényi olajokat stb.) képes rövid idő alatt magába zárni, és ártalmatlanítani. Kitűnően alkalmas akár régi vagy új olajfoltok eltüntetésére, olajos felületek, olajjal szennyezett területek (földek és vizek) megtisztítására.

Szilárd felületen, illetve vizes közegben egyaránt alkalmazható. Rövid idő alatt, szélsőséges környezeti körülmények esetén is magába zárja, és vízben nem oldható formában izolálja, és könnyen összegyűjthetővé teszi az olajszennyeződéseket. 100% környezetbarát technológiára épül. Kiválóan alkalmazható csúszás- és olajmentesítésre is. Víztaszító hatása miatt vízben is használható. Porózus szerkezete miatt magába zárja az olajszennyeződést. A veszélyes szennyezéseket is biztonságosan ártalmatlanítja. A szennyező és a mentesítő anyag szeparáltan visszanyerhető. Használata egyszerű, gyors és nagyon hatékony.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

Autómosók, szerelőműhelyek, garázsok, kisebb üzemek, benzinkutak, sütödék, konyhák, pékségek, szemétlerakók, fuvarozó cégek, vízművek, szennyvíztelepek vizeinek, padozatainak olajfolt eltávolítására.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

  1. Bőségesen juttassuk fel a terméket az olajos felületre (szórással).
  2. Óvatosan keverjük össze a port az olajjal, majd a keveréket távolítsuk el.
  3. Egy szita segítségével a fel nem használt por könnyen visszanyerhető és újra használható.
  4. Az összegyűjtött szennyeződést helyezzük egy szemetes zsákba.
  5. A felületen maradt olajszennyeződés a por és egy kefe segítségével maradéktalanul eltávolítható.

 

Mivel a termék könnyebb a víznél és a felületen úszik (kicsi a fajsúlya), így a megkötött szennyeződéssel együtt könnyen leválasztható.

 

FIZIKAI TULAJDONSÁGOK:

·         Állag:                              por

  • Szín:                               fehér, szürke
  • Sűrűség:                         (20oC)  3,37 g/cm3

PH érték:                         11,5