+36 24 514 965      Üdvözöljük a Walter Group KFT weboldalán

TOP GRADE SEVEN

TOP GRADE SEVEN


közepes habzású, illatosított felülettisztító

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS:

A Top Grade SEVEN aktív habot hoz létre, amely eltávolítja a felületről a poros, olajos és statikus szennyeződések 95% -át. A járműveken tisztítása során akár mechanikus beavatkozás nélkül is (szivacsok vagy kefék használata nélkül is) a felületek tiszták és ragyogóan fényesek lesznek.

Normál használati körülmények között nem agresszív semmilyen festékre, lakkra, alumíniumra. Tisztítható vele gumi és króm felület egyaránt. Kellemes illatot hagy maga után.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A hígított terméket (lásd a hígításokat) egyenletesen alkalmazza az egész jármű felületén lentről felfelé haladva. Várja meg míg a szennyeződés feloldódik (nyáron gyorsabb a hatóidő: 30 '', télen más jellegű szennyeződések előfordulása miatt 1'30 ''). A szennyeződések feloldása után alaposan és energikusan öblítse le a karosszériát az aljától a teteje felé haladva.

A terméket alacsony habzású terméket igénylő autómosó rendszerekben is lehet használni. Nagyon piszkos felület esetén előmosási fázissal kell kezdeni – javasoljuk a Top Grade SPA használatát.

Abban az esetben, ha a gépjármű karosszériája nagyon forró, előmosási / hűtési fázisra van szükség. Ne lépje túl az ajánlott adagokat. Kerülje a termék rászáradását a tisztított felületeken.

TULAJDONSÁGOK:

A termék jellemzése:                           Átlátszó folyadék

Szag:                                                 Mentolos

Szín:                                                  Lila

pH:                                                    12,5

Sűrűség:       1,10