Gyakori kérdések

Mivel elkötelezettek vagyunk – a minőség folyamatos javítása mellett – a környezetvédelmi szempontból megfelelő termékek forgalmazása mellett is, ezért termékpalettánkban már most megtalálhatóak olyan üzemanyag takarékos kenőanyagok, melyek a legmodernebb előírásoknak is megfelelnek. A tisztítószerek között is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a biológiai termékek, ilyenek pl. a baktériumtörzseket tartalmazó készítmények, amelyek kímélik a környezetet és nem károsítják az egészséget. Ezen termékek esetén cégünk üzletpolitikájának része, hogy alacsony szinten tartott árakkal ösztönzi a termékek megvásárlását.

Amennyiben bármelyik termékünk felkeltette az ön kiváncsiságát, legyen szíves felkeresni a megyéjéhez tartozó területi képviselőnket, aki készségesen fog segíteni önnek! A területi képviselők elérhetőségét megkaphatja ügyfélszolgálatunkon keresztül Telefonon, és hamarosan itt a weboldalon is láthatja őket!

Jelenleg a termékeink képei folyamatosan feltöltés alatt vannak, ezért megeshet hogy egy általánosított képet lát, ami nem teljesen fedik a valósságot, külön kérésre küldünk képet egyenesen a raktárból!

Miután felvette a kapcsolatot az üzletkötővel, ő mindenről tájékoztatni fogja részletesen. De fontos tudni, hogy a termékeink személyesen a telephelyünkön nem vehetőek át, futárunk vagy futárszolgálat fogja kézbesíteni a terméket.

Termékeinkhez folyamatosan frissítjük a technikai illetve biztonsági adatlapok tárházát, ezek megtalálhatók egy-egy termék oldalán a MELLÉKLETEK menüponton belül. Amennyiben nincs ott amit keresne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjünk önnek elektronikus úton.